Pasta z makreli z chrzanem i olejem

Pasta z makreli z chrzanem i olejem

0 0

Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso to świetna propozycja na proste oraz pełne dobroczynnych właściwości śniadanie lub lunch

Pasta z makreli

Składniki:

  • 1 makrela wędzona (ok. 300 g)
  • 150 g sera białego
  • 4 łyżki oleju Rapso
  • 2–3 łyżeczki chrzanu tartego
  • 3 ogórki kiszone
  • 1/3 papryki czerwonej
  • 1/3 ogórka świeżego długiego
  • 1 średnia cebula czerwona

Przygotowanie:

1. Makrelę obierz ze skóry oraz usuń ości. Pokrój, przełóż do miski.

2. Dodaj do makreli ser biały, chrzan oraz olej. Całość pognieć widelcem, wymieszaj.

3. Warzywa pokrój według własnych preferencji. Dodaj do miski. Wymieszaj.

4. Podawaj pastę ze świeżym pieczywem, np. razowym.

5. Pastę możesz przechowywać w lodówce przez 48 godzin, w zakręconym słoiku.

Smacznego!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Previous post Ja dobra zła – recenzja
Next post Top 5 prezentów, które sprawdzą się w każdej sytuacji